Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Nehoda za mostom Lafranconi: Vodič (32) vrazil do zábran a skončil na streche!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: TASR)

BRATISLAVA - V Bratislave sa v ranných hodinách odohrala dopravná nehoda, ktorá mala za následok spomalenie premávky a kolóny cez tunel Sitina. Vodič Seatu za mostom Lafranconi z nezistených príčin vrazil do betónových zábran a zrazil sa s ďalším vozidlom.

"Dnes sa v čase o 07.30 hod na diaľnici D2 v smere z Bratislavy do Viedne za mostom Lanfranconi stala dopravná nehoda. Jej účastníkom bol 32–ročný vodič jazdiaci na osobnom motorovom vozidle Seat Ibiza (EČV –ZH). Podľa doterajších zistení v kilometri 64,0 vodič z doposiaľ presne nezistených príčin narazil do betónovej zábrany. V dôsledku nárazu bolo vozidlo odhodené do ľavého jazdného pruhu, kde následne došlo k zrážke s nákladným motorovým vozidlom Renault (MPZ – RO). Po zrážke zostalo vozidlo Seat prevrátené na streche v pravom jazdnom pruhu v smere do Viedne," informovala bratislavská policajná hovorkyňa Karina Považanová.

Podľa polície utrpel vodič Seatu zranenia a previezli ho na lekárske ošetrenie do nemocnice. "Iné osoby pri nehode zranené neboli. Alkohol policajti u účastníkov dopravnej nehody nezistili. Materiálna škoda na vozidlách bola predbežne vyčíslená na cca 13 000 €. Dopravná nehoda je v štádiu šetrenia," dodala pre Topky Považanová.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu