Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Vtipné FOTO baví internet: Bratislavské policajné auto sa ocitlo na korbe odťahovky!

Už nikdy nestoj na mojom mieste! S pozdravom, Chuck Norris
Už nikdy nestoj na mojom mieste! S pozdravom, Chuck Norris (Zdroj: Facebook)

BRATISLAVA - Je toto vôbec možné?! Pýta sa každý, kto si prezrie vtipnú fotografiu kolujúcu internetom, ktorá zachytáva bratislavských policajtov v naozaj nezávideniahodnej situácii. Chcete vedieť ako sa policajné auto dostalo na korbu odťahovej služby? Na začiatok vám môžeme prezradiť, že v tom nemá prsty nikto iný, ako nesmrteľný a neporaziteľný Chuck Norris.

Všetci šoféri, čo v utorok presne na poludnie prechádzali známou bratislavskou križovatkou ulíc Račianska-Riazanská, si mohli oči vyočiť. Naskytol sa im totiž naozaj výnimočný pohľad. Na korbe odťahovej služby, kde zväčša končia autá nezodpovedných vodičov, sa viezlo služobné vozidlo bratislavských policajtov.

Nevšednú situáciu sa podarilo zvečniť aj tvorcom bezplatnej navigácie Waze, ktorí sa s drahocennou fotografiou podelili s fanúšikmi na svojej facebookovskej stránke. "Vyzeralo to zaujímavo a všetci okoloidúci sa na tom bavili," prezradil nám autor aplikácie Tomáš Gurský. Okrem náhodných okoloidúcich sa tak na kuriozite z centra hlavného mesta pobavili aj desiatky užívateľov sociálnej siete.

Vtipné FOTO baví internet:
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: Facebook)

A ako sa vôbec policajné auto na korbe odťahovky ocitlo? Autor koláže v tom má jasno. Za všetkým je najznámejší akčný hrdina Chuck Norris, ktorý nestrpí, aby na jeho mieste parkoval niekto iný, a to ani strážcovia zákona. Rozhodol sa ich preto takýmto spôsobom vytrestať.

Napriek tomu, že toto vysvetlenie znie dostatočne "dôveryhodne", rozhodli sme sa ho predsa len overiť u mužov zákona. "Z dôvodu technickej poruchy bolo vozidlo odtiahnuté do Automobilových opravovní MV SR," vysvetlila pre Topky bratislavská policajná hovorkyňa Petra Hrašková. Žiadne porušovanie predpisov, či už dopravných alebo "chuckových" sa tak nekonalo, kuriózna situácia však aspoň na chvíľu ľudom v centre rušného mesta vyčarila úsmevy na tvárach.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu