Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Exminister Mihál má syna: Milenka mu ho porodila na súkromnej klinike!

Jozef Mihál a Sanela Poturáková v čase, keď sa zoznamovali v práci Zobraziť galériu (2)
Jozef Mihál a Sanela Poturáková v čase, keď sa zoznamovali v práci

BRATISLAVA - Podľa naších informácii sú exminister práce Jozef Mihál (47) a jeho priateľka Sanela Poturáková (31) už od pondelka rodičmi. Šťastná správa prišla iba pár dní po termíne. Láska medzi politikom a úradníčkou z ministerstve začala ešte počas pôsobenia Mihála v rezorte práce. Jej plod teraz môžu obaja poriadne osláviť.

Pôrod prebiehal na súkromnej bratislavskej klinike u Kocha. Mihál má už  z predchádzajúceho manželstva tri deti. S manželkou Alenou (48) sú v rozvodovom konaní. Rodina žije v rodinnom dome vo Vajnoroch. Politik sa presťahoval začiatkom roka k Sanele do bytu v Dúbravke. Jeho románik vyšiel na verejnosť v máji tohto roka, to už bola Sanela, ktorá pracovala pod Mihálom tehotná ako šéfka odboru.

Sanela sa pritom ešte vlani mala vydávať za úplne iného muža. Bola zasnúbená a v dlhoročnom vzťahu s verejnosti neznámym Nemcom. Dokonca už mali vraj dohodnutý termín svadby, hotové aj pozvánky a viacerým ľuďom sa priznala, že práve kvôli pletkám s ministrom to skrachovalo. „Sama sa priznala, že dlhoročný vzťah s jej priateľom stroskotal kvôli dieťaťu, ktoré čaká s exministrom,“ povedal Topkám zdroj, ktorý si neželal byť menovaný.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu