Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Potvrdené: Karol Mello a Zuzana Marošová sa v Karibiku zosobášili!

Zuzana Marošová sa v Karibiku vydala za Karloa Mella
Zuzana Marošová sa v Karibiku vydala za Karloa Mella (Zdroj: topky)

BELIZE/BRATISLAVA - Najhľadanejší Slovák Karol Mello (42) a herečka Zuzana Marošová (31) už netvoria iba milenecký pár, ale oficiálnu rodinu. Dvojica sa totiž podľa informácií denníka Plus Jeden deň v Karibiku zosobášila.

Mello a Marošová si v exotickej destinácii povedali svoje áno. „Ani jedno z mien, ktoré používate, nie je nesprávne. Môžete pokojne napísať Zuzana Mello,“ prezradila herečka a doplnila, že ich prvorodený syn Ivan Oleg (5) začal chodiť do miestnej školy v San Pedre.

Okrem neho sa Mellovcom v júni v Belize narodil druhý syn, ktorý sa podľa portálu sanpedrosun.com volá Marco Rado. Herečka však popiera, že by žili v luxuse. „Myslíte si, že ľudia, ktorí sú prenasledovaní a musia sa každú chvíľu otáčať, či ich niekto nespozná, si žijú ako v raji?“ uviedla Zuzana Mello, ktorá sa na Slovensko už vrátiť nechce.

Na to, či sa jej manžel dostane z väzenia a vytvoria kompletnú rodinu, si však bude musieť ešte počkať. Po včerajšej dráme pri prepustení a opätovnom zadržaní, zostáva Karol Mello v cele a o jeho ďalšom osude sa má rozhodovať 20. augusta.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu