Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Pri dopravnej nehode dvoch osobných áut sa zranili štyria ľudia

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

PREŠOV - Prešovskí hasiči v noci nadnes zasahovali pri dopravnej nehode v miestnej časti Solivar, kde došlo ku kolízii dvoch osobných motorových vozidiel.

Operačný dôstojník Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Prešove Miroslav Skička uviedol, že následkom nehody, ktorá sa stala v stredu približne o 23.00 h, došlo k zraneniam štyroch osôb, z toho bolo jedno dieťa.

Operačný dôstojník dodal, že v aute s prešovskou ŠPZ sa v tom čase viezli dvaja ľudia a v osobnom aute z Poľskej republiky štyri osoby. Jedna osoba zostala zakliesnená v havarovanom vozidle, tú museli hasiči vyslobodzovať pomocou hydraulického náradia. Zranených následne sanitky odviezli do prešovskej nemocnice. Hasiči zabezpečili autá proti vzniku požiaru a odstránili uniknuté prevádzkové kvapaliny.

V stredu (8. 8.) vo večerných hasiči likvidovali aj požiar garáže a prístavby rodinného domu v obci Jakubovany, okres Sabinov. Skička doplnil, že pri požiari nedošlo k zraneniam osôb a škodu odhadli približne na 7000 eur. Pravdepodobnou príčinou vzniku požiaru bol podľa predbežného zisťovania elektrický skrat.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu