Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Markíza ide do tuhého boja o diváka: Chystá horúcu bombu pre mužov!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Tv Nova)

BRATISLAVA – Konečne niečo pre pánov! V záplave televíznych staníc, ktoré uprednostňujú skôr program pre ženy, si už čoskoro nájde svoje „telenovely“ aj mužský divák. Televízia Markíza totiž spúšťa nový kanál zameraný na mužov. Šport, seriály, filmy s mužskou tematikou a erotika, tak na toto všetko sa môžu tešiť už teraz. Najväčším lákadlom však zostáva horúca novinka – správy, ktoré budú moderovať obnažené dámy.

Nová stanica pre pánov, ktorá v mediálnej skupine CME doplní už existujúcu Markízu a Doma, sa má podľa informácií mediálneho portálu Medialne.sk volať Dajto! a odštartovať by mala hneď po olympiáde. Okrem akčných seriálov a filmov má mužský kanál uprednostňovať šport, dokumenty a erotiku. Zo Záhorskej Bystrice preniklo, že pánom bude horúco najmä pri sledovaní správ, ktoré majú moderovať vyzliekajúce sa moderátorky. Zostať na nich by nemal ani kúsok oblečenia.

Podobnú televíznu stanicu minulý víkend spustili aj v Čechách pod názvom Fanda. Koncept Dajto! by sa mal s najväčšou pravdepodobnosťou zhodovať práve s ňou. Na tomto kanáli už „nahé spravodajstvo“ prebieha. Moderátorka sa počas informovania divákov v priebehu niekoľkých minút vyzlieka z kostýmčeka úplne donaha.
 
Či sa Markíza pokúša na správy v Adamovom rúchu nahovoriť niektorú známu osobnosť, sme sa však od hovorkyne Televízie Markíza Oľgy Dúbravskej nedozvedeli. „V súčasnosti nebudeme komentovať naše aktivity,“ uviedla stroho. Markíza si podľa Medialne.sk už zabezpečila vysielanie olympijského hokejového šampionátu z ruskej Soči. Televízia má už v najbližších dňoch informovať verejnosť o pripravovanom kanáli.

Nahé spravodajstvo na českej stanici Fanda.
Zobraziť galériu (3)
Nahé spravodajstvo na českej stanici Fanda.  (Zdroj: Tv Nova)
S vyzliekaním moderátorka problém zjavne nemá.
Zobraziť galériu (3)
S vyzliekaním moderátorka problém zjavne nemá.  (Zdroj: Tv Nova)
Správy končí úplne nahá.
Zobraziť galériu (3)
Správy končí úplne nahá.  (Zdroj: Tv Nova)

Tip: Pozrite si program televízie markíza na dnes. Viac nájdete na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu