Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Mello je s Marošovou stále v Belize: Jeho priateľka tam porodila dieťa!

Marošová mala Mellovi v Belize porodiť dieťa Zobraziť galériu (4)
Marošová mala Mellovi v Belize porodiť dieťa (Zdroj: topky)

BRATISLAVA - Obvinený Slovák Karol Mello sa ešte stále nachádza v Belize, kde ho 11. júla zadržala polícia. Potvrdil to minister vnútra Robert Kaliňák. Spolu s Mellom je v stredoamerickej krajine aj jeho priateľka, herečka Zuzana Marošová. Tá mala podľa informácií denníka Plus jeden deň v zahraničí porodiť svojho druhého potomka. Stalo sa tak údajne v júni.

"Bezpochyby, zatiaľ podľa posledných informácií je ten stav nezmenený," povedal Kaliňák. Minister ešte nevedel priblížiť, kedy a ako hľadaného Slováka dopravia na Slovensko.

"Pracujeme na všetkých alternatívach, v pondelok začína pracovný týždeň, to isté platí aj o Belize, aj tam mali víkend. Jednotlivé útvary policajného zboru pracujú veľmi intenzívne na tom, aby sme zabezpečili čo najrýchlejší a najbezpečnejší návrat," doplnil. Kaliňák nevylúčil, že najhľadanejšieho Slováka privezie vládny špeciál.

 

Policajný prezident Tibor Gašpar v piatok informoval, že 11. júla popoludní v štáte Belize zadržali muža, ktorým by mal byť obvinený Karol M. "Môžem potvrdiť, že ide s najväčšou pravdepodobnosťou o hľadanú osobu Karola M.," povedal. Momentálne sa rokuje o možnostiach vydania osoby na Slovensko.

Na zadržaní sa podľa Gašparových informácií podieľala aj migračná polícia štátu Belize. Mellovo zadržanie bolo súčasťou celosvetovej akcie Interpolu, do ktorej bola zapojená aj slovenská polícia. Naše orgány poskytli mená niekoľkých hľadaných osôb. "Na prvom mieste bol práve Karol M.," dodal Gašpar. Interpolu poskytli taktiež informácie o tom, kde by sa mohol zdržiavať.

Prípad Mella vyvolal rozruch po tom, ako sa napriek zadržaniu po niekoľkoročnom úteku opäť dostal rozhodnutím súdov na slobodu. Karol M. je obžalovaný z objednávky vraždy v prípade, v ktorom namiesto údajnej plánovanej obete prišli o život žena a dieťa. Obvinený je aj z vraždy niekdajšieho bossa bratislavského podsvetia Petra Čongrádyho, ktorého zabili v roku 2004.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu