Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Zhrození krupinskí vodiči: Pozrite sa, čo im v noci spôsobili zlodeji!

Mnohí vodiči ráno neverili svojim očiam Zobraziť galériu (6)
Mnohí vodiči ráno neverili svojim očiam (Zdroj: PZ)

BRATISLAVA/BANSKÁ BYSTRICA - Po neznámych zlodejoch, ktorí sa v noci z pondelka na utorok ulakomili až na 20 kolies na piatich vozidlách, začali pátrať policajti z Krupiny.

"Na ulici M. R. Štefánika na parkovisku pred vchodom do bytovky páchateľ ukradol kolesá z motorového vozidla  Škoda Fabia. Odmontoval skrutky z kolies, ktoré nechal pri vozidle a brzdovými diskmi ho uložil na drevené  hranoly. Ukradol hliníkové disky na ktorých sa nachádzali gumy s letným  dezénom. Na ulici Majerský rad páchateľ ukradol kolesá z dvoch vozidiel, zo Škody Fabie  a z vozidla Fiat Stilo," popisovala situáciu banskobystrická policajná hovorkyňa Mária Faltániová.

Aj tieto vozidlá podľa nej uložil na drevené hranoly a odmontované skrutky nechal pri vozidlách. Kolesá ukradli aj z ďalších dvoch vozidiel, Škoda Octavia a Volkswagen Golf, ktoré boli zaparkované na Železničnej ulici.

"Aj majitelia týchto vozidiel si ich našli na drevených hranoloch. Postup bol rovnaký ako v predchádzajúcich prípadoch. Krádežou a poškodením vznikla majiteľom škoda odhadnutá na viac ako 3300 eur. Poverený príslušník začal v každom prípade trestné stíhanie vo veci prečinu krádeže, za ktorú hrozí trest odňatia slobody až na 2 roky," dodala hovorkyňa. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu