Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Pohreb Kristínky (†16), ktorú zabil vlak: Oplakáva ju dcérka (1) aj milovaný Dominik!

Najbližší dievčaťa sa neubránili slzám Zobraziť galériu (14)
Najbližší dievčaťa sa neubránili slzám

BRATISLAVA - Rodičia, dcérka Chiara, dlhoročný priateľ Dominik aj kamaráti mladej Kristínky Židekovej z Devínskej Novej Vsi, ktorá zahynula po strašnej zrážke s vlakom, sa dnes neubránili slzám. Dievčina sa dnes totiž vydala na svoju poslednú cestu na večnosť. Pohreb s ňou sa uskutočnil v bratislavskom krematóriu.

Pohreb Kristínky (†16), ktorú
Zobraziť galériu (14)
 (Zdroj: internet)

Rozlúčka s tínedžerkou, ktorá sa stihla stať sama mamičkou krásneho dieťatka, sa začala dnes pred treťou popoludní. V areáli krematória za Lamačom sa zišlo niekoľko desiatok pozostalých, prišlo najmä množstvo Kristíniných spolužiakov zo strednej umeleckej školy.

pohreb Kristina Židekova
Zobraziť galériu (14)

Jej rakva bola doslova obsypaná kvetmi. Mnohí sa neubránili slzám, keď dávali obľúbenej "Kaile", predtým plnej života, posledné zbohom.

pohreb Kristina Židekova
Zobraziť galériu (14)

Dovnútra, kde sa s dievčaťom lúčili jej najbližší, púšťali len rodinu. Jeden z pozostalých sa k prítomným novinárom správal mimoriadne agresívne a hrozil im násilím. Svoju úlohu pravdepodobne zohrali vypäté emócie.

pohreb Kristina Židekova
Zobraziť galériu (14)

O dcérku Chiaru, ktorá po Kristínke zostala, sa chcú starať rodičia zosnulého dievčaťa aj jej dlhoročný priateľ Dominik (19). Ten sa s ňou chcel podľa medializovaných informácií v týchto dňoch zasnúbiť a do roka plánoval svadbu, už to však žiaľ nestihol.

Pohreb Kristínky (†16), ktorú
Zobraziť galériu (14)
 (Zdroj: Foto: Facebook, Internet)

Tínedžerka zahynula po záhadnom nešťastí, ktoré sa odohralo v piatok trinásteho na železničnom priecestí pri Devínskom Jazere. Bol piatok popoludní a v čiernej Octavii, ktorá prechádzala cez priecestia v Devínskej Novej Vsi, neďaleko Devínskeho jazera, sedeli dvaja ľudia, Petržalčan Peter (28) a mladá mamička Kristína.

Vozidlo, ktoré prešlo cez koľajnice, sa odrazu zastavilo a cúvalo späť. Zastalo priamo na nich a to napriek tomu, že sa k nemu veľkou rýchlosťou rútil vlak. Vydesený rušňovodič zapol zvukovú signalizáciiu, posádka ju však akoby ignorovala.

Pohreb Kristínky (†16), ktorú
Zobraziť galériu (14)
 (Zdroj: PZ)

Peter stihol z Octavie vystúpiť, Kristína, sa o to pokúšala tiež. Buď sa jej dvere zasekli, alebo boli zamknuté, pretože z auta sa údajne snažila uniknúť cez okno na dverách vodiča. V tom do auta narazil vlak. Dievča s ťažkými zraneniami odhodilo ku trati. Peter, namiesto toho, aby jej pomohol, ušiel. Nereagoval ani na prosby o pomoc od svedkyne nehody. Dievča napokon zomrelo.

Petra onedlho chytili v Stupave. Bol opitý, s neplatným vodičákom, vinu údajne hádzal na dievča a zistilo sa, že má aj kriminálnu minulosť. Momentálne je vo väzbe a za usmrtenie a neposkytnutie pomoci mu hrozí basa.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu