Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Podnikateľ Kočner prerazil v reklame: Slováci sa smejú, on sa už nepotí!

Marián Kočner odstraňuje problémy s potením Zobraziť galériu (2)
Marián Kočner odstraňuje problémy s potením (Zdroj: iem.sk)

BRATISLAVA - Podnikateľ Marián Kočner, ktorého meno sa v poslednej dobe skloňuje vo všetkých médiách v súvislosti s kauzou Sasanka, svoje spoločenské postavenie zjavne neberie na ľahkú váhu a potrpí si aj na upravený vzhľad a pocit pohodlia v podpazuší. Možno práve preto sa nechal zvečniť na stránke istej domácej skrášľovacej kliniky, kde mu do spomínanej partie napichali botox. To samozrejme neuniklo pozornosti škodoradostných Slovákov a zábery sa začali šíriť na internete.

Marián Kočner sa v utorok zviditeľnil tlačovou besedou, ktorá ešte viac rozbúrila už aj tak dosť nepokojné predvolebné vody. Počas takmer dvojhodinového rozprávania stihol prezradiť, že podľa jeho informácií strana SaS v minulosti dostala približne päť miliónov korún od skupiny Penta a Richard Sulík pri kauze Sasanka klamal. Penta jeho tvrdenia poprela a liberáli sa za "vyliate kýble špiny" rozhodli na neho podať trestné oznámenie.

Podnikateľ má však o medializáciu postarané aj vďaka iným aktivitám, ktoré vôbec nesúvisia s politikou. Na stránke istej kliniky venujúcej sa estetickej medicíne možno nájsť jeho fotografie, ako leží na lôžku s poloodhalenou hruďou a dáva si do podpazušia napichať botox. Pri snímkach je uvedený krátky popis: "Marián sa rozhodol nechať si u nás aplikovať do podpazušia botox, aby zabránil poteniu."

Táto metóda má narušiť aktivitu nervových zakončení, ktoré sa starajú o produkciu potných žliaz a ušetriť tak človeka od trápnych momentov a nekonformity. Zákrok je údajne bezbolestný a žiadaný efekt by mal vydržať približne 6 mesiacov až jeden rok.

Kočner ale nie je jedinou prominentnou tvárou kliniky. Na stránke figuruje množstvo iných známych slovenských osobností, ako sú napríklad partnerka podnikateľa Borisa Kollára Andrea Heringová, playmate Eva Cifrová, moderátorka Erika Barkolová či herec Štefan Skrúcaný a herečka Michaela Čobejová, ktorí sa objavili aj na bilbordovej reklame.

Počin Mariána Kočnera zaznamenali aj iné portály

Podnikateľ Kočner prerazil v
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Topky.sk)

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu