Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Ficov valentínsky status: Fanúšičky na Facebooku doslova rozpálil!

Predseda Smeru surfuje na Facebooku Zobraziť galériu (2)
Predseda Smeru surfuje na Facebooku (Zdroj: Facebook)

BRATISLAVA - Deň zamilovaných nenechal chladným ani expremiéra a šéfa Smeru Roberta Fica. Tesne predpoludním sa na jeho profile na sociálnej sieti objavilo valentínske prianie, ktoré "rozkokošilo" množstvo jeho fanúšičiek.

Srdiečka romantickému expremiérovi

Ficov valentínsky status: Fanúšičky
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook)

 

"Všetkým zamilovaným prajem krásneho Valentína. Skúste dnes namiesto hádok niekoho z lásky obdarovať peknou kyticou alebo jednoducho niečim malým. Určite ho potešíte a uvidíte, že budete mať z toho veľmi dobrý pocit aj Vy. Pekný deň," zaželal Fico. Neprezradil však, aké romantické prekvapenie prichystal pre svoju manželku Svetlanu.

Reakcie na seba nenechali dlho čakať. Ženy a dievčatá mu na nástenke nechávali polichotené odkazy a romantické srdiečka. "Krásneho Valentínka prajem aj vám ste naša láska," popriala mu napríklad Anna.

Mnohí návštevníci jeho stránky sa však pozastavili nad skutočnosťou, že v čase, keď mal napísať romantický status, naživo diskutoval na TA3 so svojimi politickými oponentmi. 

Fico v súkromí: Aktívny oddych s Larrym

Ficov valentínsky status: Fanúšičky
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook)

Fico nie je na sociálnych sieťach natoľko aktívny ako napríklad liberáli či mladšia generácia z ďalších pravicových strán. Nedá sa však povedať, že by ich ignoroval.

Pred časom zavesil do svojej galérie fotografiu, ktorá ho zachytáva, ako vo svojom byte "surfuje" na Facebooku. Keď mu s úsmevom vyčítali, že by mohol mať ako potenciálny budúci premiér na práci aj dôležitejšie veci, reagoval, že sa vrátil z prechádzky so psom. Venčenie labradora Larryho vraj výrazne preferuje pred internetom.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu