Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Po Spiši premával autobus bez okna: Cestujúci mrzli, vonku bolo -30 stupňov!

V autobuse rozhodne nepanovali tropické teploty
V autobuse rozhodne nepanovali tropické teploty (Zdroj: topky)

BRATISLAVA/POPRAD - V nemom úžase zostali v sobotu cestujúci autobusovej linky SAD Poprad, ktorí nastúpili do autobusu do Spišskej Starej Vsi. Napriek tomu, že bolo desiatky stupňov pod nulou, museli prežiť takmer dvojhodinovú cestu vo vozidle, ktorému chýbalo okno!

Autobus odchádzal z hlavnej popradskej stanice v sobotu krátko po deviatej hodine. Cestujúcich, ktorí doň nastúpili, doslova striaslo pri pohľade na chýbajúce okno. Ich nádeje, že sa v teplotách pohybujúcich sa od -25 do -30 stupňnov Celzia konečne zahrejú, sa rozplynuli.

Cesta cez Zamagurie až do Spišskej Starej Vsi trvala hodinu a trištvrte. Počas nej fúkal do vozidla neprestajne arktický vzduch, voči ktorému nebolo obrany. Cestujúci si pritom museli za tento "výlet na Čukotku" normálne zaplatiť, lístok stál 2,6 eura.

Spoločnosť SAD Poprad, ktorá vozidlo prevádzkuje, si vinu nepripúšťa. "Na autobuse došlo k samovoľnému prasknutiu bočného skla na ľavej strane. Nakoľko bola sobota, nebolo možné zabezpečiť výmenu autobusu v Poprade, takže autobus musel s toto poruchou pokračovať až do Spišskej Starej Vsi, kde bol pripravený náhradný autobus," uviedol Ján Mihalik z technického úseku spoločnosti.

Ako uviedol, je im ľúto cestujúcej verejnosti, ktorá bola v to ráno v autobuse. "Za poruchu je však ťažko menovať konkrétneho vinníka," dodal pre Topky.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu