Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Babie leto končí, prichádza dušičkové počasie

Šarkana išli včera púšťať bratia Teodor (5,5) a Leonard (1,5)
Šarkana išli včera púšťať bratia Teodor (5,5) a Leonard (1,5)

KOŠICE - S teplými dňami babieho leta sa môžeme rozlúčiť. Košičania využili posledné víkendové lúče slnka na prechádzky do okolia mesta.

Niektorí poslednýkrát v roku nasadli na svoje bicykle, mladší zasa zbierali orechy či gaštany, niektorí si púšťali šarkanov. Zatiaľ čo ešte v sobotu sa na východe tešili z príjemných osemnástich stupňov, už v nedeľu teploty klesli na skúpych 13. Pekným dňom je, zdá sa, nadobro koniec. Je čas začať vyťahovať šály, kabáty, a nadopovať sa voňavým horúcim čajom.

Podľa meteorológov na rad prichádza typické dušičkové počasie. Ranné hmly sprevádzané nízkymi teplotami budú pretrvávať až do poludnia. Teplomer už v noci ukáže aj mínusové hodnoty. Vzduch sa cez deň až do piatka vyhreje už len maximálne na 17 °C. Dnes má byť u nás oblačné počasie, s teplotami 12 až 17 °C. “Celý pracovný týždeň vydrží ustálené jesenné počasie. Nočné teploty klesnú na 3 až - 1 °C. Chladnejšie by malo byť od piatka, keď má nad Slovenskom prejsť studený front,“ povedala meteorologička Jana Čerbová zo SHMÚ.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu