Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Viskupič porazil závislosť: Inhalujem cigarety na baterky

Názorná ukážka
Názorná ukážka

BRATISLAVA - Zaujímavý spôsob, ako sa vysporiadať so závislosťou na nikotíne, si zvolil poslanec SaS Jozef Viskupič (35). Zrejme ako prvý politik si pomáha techologickou novinkou, ktorá mu nahradí potrebu držať v ruke cigaretu, ale pritom si neničiť zdravie.

Poslanec nám potvrdil, že fajčiť prestal kvôli zdraviu a aj synovi. Tvrdí, že rozhodnutie prestať v ňom dozrievalo dlhšiu dobu a poslednú klasickú cigaretu si dal na Silvestra. Od januára totiž prešiel na novinku, ktorú si kúpil cez internet. „Fajčil som od 16. rokov a v poslednej dobe to už bolo okolo 30-40 cigariet denne,“ povedal nám.

Politik tvrdí, že tri mesiace zvládol, z čoho sa raduje hlavne jeho manželka, ktorá je tehotná. Jeho cieľom je, aby si už nikdy nezapálil. Na nápad zvoliť formu elektronickej cigarety prišiel náhodou, keď brovsoval po internete. Výhodou je aj to, že môže fajčiť aj v lietadle, či v rokovacej sále. Dym, ktorý vychádza z cigarety je iba para a nesmrdí.

Viskupič tvrdí, že sa mu to aj oplatilo, keďže minie menej ako za klasické cigarety. „Odhaduje to, tak o tretinu menej,“ prezradil. Vraj sa už o túto parlamentnú novinku zaujímali viacerí kolegovia. Čas ukáže, či sa nechá na technologický hit nedá aj ďalší z fajčiacich poslancov.

Viskupic_fajcenie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu