Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Kostelný z Ordinácie: V Prahe si ho pomýlili s teroristom!

Luboš Kostelný
Luboš Kostelný

PRAHA - Slovenského herca Ľuboša Kostelného vyviedli z parketu diskotéky v Prahe policajti, ktorým predtým na linku 158 zavolalo dievča, že je to terorista vyhlásený v televízii. Píše dnes na titulnej stránke český denník Mladá fronta Dnes. Článok nazval Je terorista, udali v Prahe slovenského herca.

Cituje Kostelného, ktorý uvádza, že si po teroristickom útoku v Moskve chcel v Prahe odpočinúť od slovenských novinárov, keďže tam nie je tak známy. Hra na skrývačku v Česku mu však nevyšla.

Policajtom vysvetlil, že "to dievča videlo moju tvár v súvislosti s útokom v Moskve a asi bola opitá, tak sa jej to akosi spojilo".

Kostelný spolu s herečkou Zuzanou Fialovou, ktorá bola pri útoku zranená, prežil bombový výbuch na moskovskom letisku, pri ktorom prišlo o život 36 ľudí. Po zákroku pražskej polície, s ktorými si mýlku svojej osoby vysvetlil, Ľ. Kostelného prešla chuť zabávať sa a išiel spať.

Na svoj zážitok z pražského klubu, ku ktorému došlo asi tri týždne po moskovskom útoku (tj. v polovici februára), herec hneď tak nezabudne, píše MfD. Hovorí, že sú so Zuzanou Fialovou smoliari, ktorým sa dejú čudné veci. Keď totiž Fialová pricestovala do Prahy, spustil sa v hoteli požiarny hlásič a herečku evakuovali.

"Na diskotéky som nezanevrel. Skôr som si hovoril, že som už starý a nemal som tam chodiť," cituje dnes Kostelného český denník.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu