Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Sexuológ Vrabec († 56): Rozvod, smrť otca, odcudzenie detí, alkohol, lieky...?!

Ján Vrabec spáchal samovraždu vo svojom dome 15. júna 2006.
Ján Vrabec spáchal samovraždu vo svojom dome 15. júna 2006.

BRATISLAVA - Čo prinútilo populárneho, úspešného a navonok bezstarostného sexuológa k tomu, aby sám skoncoval so svojím životom, sa už s istotou nikdy nedozvieme. Z rozprávania ľudí, ktorí ho poznali, sa však najpravdepodobnejšou príčinou javia rodinné problémy, ktoré známy sexuológ ,liečil‘ tým najhorším spôsobom - alkoholom a liekmi.

Škandalózne rozvodové konanie a následné hádky o majetok medzi sexuológom Jánom Vrabcom a jeho manželkou Hanou Vrabcovou boli verejným tajomstvom. Jeden z jeho susedov však tvrdí, že viac ako strata manželky Vrabca bolelo odcudzenie vlastných detí. „Anka s Jankom sa s ním po rozvode prestali stýkať. Niesol to veľmi ťažko. No a ničili ho aj súdne spory s exmanželkou,“ hovorí sused, ktorý na priamu otázku ohľadne alkoholizmu pripustí, že problémy sexuológ občas utápal v alkohole. „Napriek tomu mal veľké plány. Chystal sa kúpiť nové auto a zajtra mal ísť na dovolenku do Afriky,“ dodal.

Ťažkou ranou v sexuológovom živote bola aj minuloročná smrť jeho otca. „Predtým ako zomrel, navštevoval ho takmer každý deň,“ pokračuje sused. Paradoxne, práve v rodičovskom dome na Bebravskej ulici ukončil svoj život aj profesor Ján Vrabec. Dom je odvčera opustený. Zostal v ňom iba zlatý retriever Karol, ktorý smutne vyzerá spoza plota svojho pána. Ján Vrabec ho údajne kúpil pred siedmimi rokmi pre syna... Reportéri Nového Času včera navštívili aj exmanželku Jána Vrabca. „Prepáčte, ale k ničomu sa nebudem vyjadrovať,“ uviedla skôr, ako sme stihli položiť akúkoľvek otázku.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu